Пластична спирала 6мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 20 л.
119.00 ден

Пластична спирала 8мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 40 л.
143.00 ден

Пластична спирала 10мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 55 л.
166.00 ден

Пластична спирала 12мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 90 л.
232.00 ден

Пластична спирала 14мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 100 л.
272.00 ден

Пластична спирала 16мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 150 л. Боја:
310.00 ден

Пластична спирала 18мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 140 л.
374.00 ден

Пластична спирала 20мм

Пакување: 1 / 100 Капацитет на поврзување: 160 л.
433.00 ден

Пластична спирала 22мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 180 л.
254.00 ден

Пластична спирала 25мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 210 л.
326.00 ден

Пластична спирала 28мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 230 л.
367.00 ден

Пластична спирала 32мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 265 л.
424.00 ден

Пластична спирала 35мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 300 л.
430.00 ден

Пластична спирала 38мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 320 л.
444.00 ден

Пластична спирала 45мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 350 л.
480.00 ден

Пластична спирала 51мм

Пакување: 1 / 50 Капацитет на поврзување: 400 л.
515.00 ден

Метална спирала 1/4″ | 6.4mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
309.00 ден

Метална спирала 5/16″ | 8mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
379.00 ден

Метална спирала 3/8″ | 9.5mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
461.00 ден

Метална спирала 7/16″ | 11mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
635.00 ден

Метална спирала 1/2 | 12.7mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
697.00 ден

Метална спирала 9/16 | 14.3mm (3:1)

Пакување: 1 / 100 Бр. на листови за поврзување
864.00 ден

Метална спирала 3/4″ | 19mm (2:1)

Пакување: 1 / 50 Бр. на листови за поврзување
516.00 ден

Метална спирала 7/8″ | 22.2mm (2:1)

Пакување: 1 / 50 Бр. на листови за поврзување
704.00 ден

Метална спирала 1″ | 25.4mm (2:1)

Пакување: 1 / 50 Бр. на листови за поврзување
837.00 ден

Машина за коричење со термо лепење RD-JB-5

Features:Professional design Rongda binder owns its profession and humanization
46,900.00 ден

Машина за коричење со пластична спирала [A8]

- машина за поврзување со пластична спирала - капацитет
2,112.00 ден
Нема лагер!

Машина за коричење со пластична спирала [A12]

- машина за поврзување со пластична спирала - капацитет
2,715.00 ден

Машина за коричење со пластична спирала [A15]

- машина за поврзување со пластична спирала - капацитет
3,785.00 ден
Нема лагер!

Машина за коричење со пластична спирала [A20]

- машина за поврзување со пластична спирала - капацитет
6,289.00 ден

Машина за коричење со пластична и метална спирала [X5]

- комбинирана машина за метална спирала 3:1 и
19,950.00 ден 19,606.00 ден

Машина за тврдо коричење [Atlas 150]

- Машина за поврзување со метални лајсни или
29,037.00 ден

Машина за тврдо коричење [Atlas 300]

- Машина за поврзување со метални лајсни или
46,620.00 ден

Тврда корица (Во боја)

Формат: А4 Боја: Црна, Сина, Црвена, Сива.
62.00 ден

Тврда корица со шина

Тврда корица со шина, комплет. Димензии: АА - од
207.00 ден

Метална шина 304mm (5mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
79.00 ден

Метална шина 304mm (7mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
79.00 ден

Метална шина 304mm (10mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
79.00 ден

Метална шина 304mm (13mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
79.00 ден

Метална шина 304mm (16mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
79.00 ден

Метална шина 304mm (20mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
88.00 ден

Метална шина 304mm (24mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
88.00 ден

Метална шина 304mm (32mm)

Метална шина за коричење со тврди корици. Боја: Црна,
88.00 ден

Уништувач на хартија [OS080D]

Destroying of cards: Yes Destroying of CD/DVD: Yes Cut sizes:
2,700.00 ден

Уништувач на хартија [OS1201D]

Destroying of cards: Yes Destroying of CD/DVD: Yes Cut sizes:
4,100.00 ден

Уништувач на хартија [OS1601Di]

Destroying of cards: Yes Destroying of CD/DVD: Yes Cut sizes:
9,300.00 ден
Нема лагер!

Уништувач на хартија [OS250Di]

Destroying of cards: Yes Destroying of CD/DVD: Yes Cut sizes:
19,900.00 ден
Нема лагер!

14″ Manual Creasing Machine C35M2

Categories Creasing machine Brand SUPU Model C35M2 Working width 350mm Max creasing thickness 0.36mm creasing depth 0.4mm Creasing length 320mm Creasing width 1.3mm Thickness
8,680.00 ден
Нема лагер!

Рачна машина за бигување и микроперфорирање [GPM 315]

- рaчна машина бигување и микроперфорирање - работна ширина:
31,990.00 ден

Рачна машина за бигување [KSL 320]

- рaчна машина за бигување - максимална должина на
21,100.00 ден 19,990.00 ден
Нема лагер!

Рачна машина за бигување [FRONT 18B]

- рaчна машина за бигување - максимална должина на

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R HIT (црн)

Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на
1,083.00 ден

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R HIT (син)

Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на
1,083.00 ден
Топ цена!

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R HIT (црвен)

Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на
1,083.00 ден

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R HIT (жолт)

Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на
1,083.00 ден

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R HIT (зелен)

Формат: А4 Температура: Фиксна Брзина: 250mm/min Фолија за ламинирање: од 80 до 125 микрони Број на
1,083.00 ден

Ламинатор Attractive FL A4 – 2R (A4)

size: A4 + temperature: fixed speed: 0,25 m/min laminating film: from
1,355.00 ден
Топ цена!

Ламинатор, А4 формат, FL-A4-2R BEST

﹥Ширина на ламинирање : 245 mm ﹥Брзина на ламинирање
1,682.00 ден

Ламинатор Attractive FL A4 – R4 (А4)

Format: А4 + Temperature: Regulatable up to 160 C Speed: 0,35 m./min. Reverse: No Laminating film: From
2,846.00 ден

Ламинатор, FL-A3-2R

Ширина на ламинирање: 340 mm Брзина на ламинирање: 254mm/min Фолија
1,754.00 ден

Ламинатор DWL-318 (A3)

﹥Entry Width : 340mm ﹥Convenient – Release mechanism to
1,990.00 ден

Ламинатор DWL-338 (А3)

﹥Entry Width : 340 mm ﹥Convenient – Release mechanism
2,473.00 ден
Топ цена!

Ламинатор, А3 формат, FL-A3-M4R-LED

Број на ваљаци 4 Брзина на ламинирање 660mm/min Дебелина на ламинирање до 1mm Ширина
6,118.00 ден

Ламинатор HD-330T (А3)

Model HD-330T Laminating 330mm Thickness 1.2mm Speed 400-1400mm/min Ready time 4 minutes Roller numbers 4 pcs Display LED Temp. 20-160 degree Power 600W Reverse function Has Roller diameter 29.5mm Machine size 505X250X110mm Carton
13,592.00 ден

Ламинатор TOFO 330 R6 (A3+)

Model HD-330 R6 Laminating width 330mm Laminating thickness 1.2mm Speed 215~1350mm/minute Ready time 3~4 minutes Roller numbers 6 rollers Display LCD Temp. 0~140 degree Power 1000W Reverse
38,987.00 ден
-19%Топ цена!

Ламинатор HD-450

ЧИСТЕЊЕ ПРЕД НОВА ПОРАЧКА - КОЛИЧИНИ ОГРАНИЧЕНИ Model HD-450 Laminating width 450mm Laminating
10,455.00 ден 8,500.00 ден

Ламинатор во ролна

♦ Топло и ладно ламинирање ♦ Еднострано или двострано ♦
20,840.00 ден 15,810.00 ден

Фолија во ролна

Цените се во денари со вклучен ддв.  
Нема лагер!
Нема лагер!

Фолија за ламинирање A5, 75 mic

Пакување: 1 / 100 Шифра: A5-75mic
273.00 ден

(3555) Скалпел

- Ергономски дизајн - Нож од нерѓосувачки челик
76.00 ден

(3563) Скалпел

- 2 резервни ножеви во сетот - Нож од
112.00 ден

(JBTR310) Тример А3

Формат: А3 Должина на сечење: До 440 мм. Капацитет на
1,245.00 ден

(3016) Тример KW-Trio А4, до 330 мм., до 7 листа

Формат А4+ Дијаметар на ножот: 31,6 мм.
1,556.00 ден

(3020) Тример KW-Trio А2, до 670 мм., до 12 листа

Формат А2 + Дијаметар на ножот: 55 мм.
6,056.00 ден

Тример KW-Trio 3022 А0, до 1300 мм., до 7 листа

- Рачен нож за сечење хартија - Должина на
15,058.00 ден

(13034) Тример KW-Trio А4, до 318 мм., до 10 листа

Формат А4+ Дијаметар на ножот: 31,6 мм.
1,444.00 ден

(3216) Тример KW-Trio А3, до 330 мм., до 7 листа

Формат А3+ Дијаметар на ножот: 31,6 мм.
2,078.00 ден

(3023) Гилотина, KW-Trio, А4, до 310 mm., до 20 листа

Должина на сечење: 310 mm Број на листови: 20 Формати
3,997.00 ден

(13036) Гилотина А4 + (До 315мм)

Format: А4 + Width of cutting: Up to 315 mm. Capacity of
3,228.00 ден

(13040) Гилотина, KW-Trio, до 360 мм., до 40 листа

Формат: A4 + Должина на сечење: до 360 мм. Капацитет
9,229.00 ден

(13042) Гилотина, KW-Trio, до 460 мм., до 40 листа

Формат: А3 + Максимална должина: До 460 мм. Капацитет : До 40 листа
11,692.00 ден

(13300) Гилотина А4

формат: А4 должина на сечење: до 306 мм капацитет на
1,212.00 ден

(13400) Гилотина KW-Trio, до 343 мм., до 10 листа

формат: А4 + должина на сечење: до 343 мм капацитет
2,028.00 ден

(13914) Гилотина, KW-Trio, до 440 мм., до 10 листа

Формат: A3 + Должина на сечење: до 440 mm. Капацитет
3,100.00 ден

(13921) Гилотина KW-Trio, до 335 мм., до 10 листа

формат: А4 + должина на сечење: до 335 мм капацитет
2,332.00 ден
Топ цена!

Нож за хартија FN-4305

ЧИСТЕЊЕ ПРЕД НОВА ПОРАЧКА - КОЛИЧИНИ ОГРАНИЧЕНИ Должина на
54,952.00 ден

Art knife

Скалпел за сечење, декорирање и доработка. Шифра: dSkalper
164.00 ден
Нема лагер!

Комбинирана машинка за агли 6 во 1 KW-Trio 9521

Модерен дизајн со пластична школка и метална конструкција. .
7,334.00 ден

Нож за хартија FN-3203E

Должина на сечење: до 320 мм Капацитет на сечење: до 300
48,083.00 ден

Подлога за сечење KW trio 450x600mm (А2)

Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна
679.00 ден

Подлога за сечење KW trio 900x600mm (А1)

Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна
1,079.00 ден

Ротирачка подлога за сечење KW trio 350x350mm

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна
1,137.00 ден 940.00 ден

Подлога за сечење Atractive 300x450mm (А3)

Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна
325.00 ден

Подлога за сечење Atractive 450x600mm (A2)

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна
632.00 ден

Подлога за сечење Atractive 600x900mm (A1)

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна
1,255.00 ден

Подлога за сечење Atractive 900x1200mm (A0)

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна
2,355.00 ден
Categories:

Електрична хефталка KW-Trio 5690 (до 20 листа)

‧ Автоматско хефтање ‧ Захефтување до 20 листови на
4,740.00 ден
Categories:

Рачна хефталка KW-Trio 5000 (до 210 листа)

- Максимален капацитет: до 210 листа 80 g/m2 -
6,053.00 ден
Categories:

Рачна хефталка KW-Trio 5003 (до 210 листа)

Прилагодлива длабочина: 8 - 70 mm Две позиции на
2,365.00 ден
Categories:

Рачна хефталка KW-Trio 5012 (до 60 листа)

‧ Одлични перформанси за 60 листови капацитет ‧ Користи
1,156.00 ден
Categories:

Рачна хефталка KW-Trio 50SCN (до 100 листа)

- Рачна хефталица - Капацитет: до 100 листа 80
1,155.00 ден
Categories:

Рачна хефталка KW-Trio 50SE (до 100 листа)

‧ Совршен и сигурен дизајн. ‧ Комфорни рачка ‧ Максимален
1,332.00 ден
Categories:

Рачна хефталка за длабоко хефтање KW-Trio 5900 (до 20 листа)

Хефт игли 24/6; 26/6 Должина на подлогата за хефтање:
556.00 ден
Categories:

Хефт игли 24/6 KW-Trio

До 15 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl24/6
18.00 ден
Categories:

Хефт игли 23/8 KW-Trio

До 50 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl23/8
55.00 ден
Categories:

Хефт игли 23/10 KW-Trio

До 70 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl23/10
64.00 ден
Categories:

Хефт игли 23/13 KW-Trio

До 100 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl23/13
71.00 ден
Categories:

Хефт игли 23/15 KW-Trio

До 120 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl23/15
86.00 ден
Categories:

Хефт игли 23/17 KW-Trio

До 140 листа 1000 бр. вo опаковка Шифра: dstapl23/17
101.00 ден
Categories:

i-SENSYS LBP6030

i-SENSYS LBP6030 Достапен црно-бел ласерски печатач – идеален
5,670.00 ден
Нема лагер!
Categories:

i-SENSYS MF3010

i-SENSYS MF3010 3-во-1 црно-бел ласерски печатач за на
6,780.00 ден
Нема лагер!
Categories:

CANON i-SENSYS LB151dw

i-SENSYS LBP151dw Ласерски печатач Само функција за печатење Печатење на A4
8,990.00 ден
Нема лагер!
Categories:

i-SENSYS MF237w

i-SENSYS MF237w Ласерски печатач Функции за копирање и скенирање Печатење на
11,620.00 ден
Нема лагер!
Categories:

i-SENSYS MF244dw

i-SENSYS MF244dw Ласерски печатач Функции за копирање и скенирање Печатење на
13,630.00 ден
Нема лагер!
Categories:

i-SENSYS MF411dw

i-SENSYS MF411dw Ласерски печатач Функции за копирање и скенирање Печатење на
24,300.00 ден
Нема лагер!
Categories:

i-SENSYS MF512x

- High-quality printing at a rapid 40ppm - Colour
39,990.00 ден
Оди најгоре