• Подлога за сечење KW Trio 300x450mm (А3)

  495 ден
  Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Out Stock

  Подлога за сечење KW trio 450x600mm (А2)

  Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Out Stock

  Подлога за сечење KW trio 900x600mm (А1)

  Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Ротирачка подлога за сечење KW trio 350x350mm

  1,137 ден
  Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Подлога за сечење Atractive 300x450mm (А3)

  495 ден
  Иновативни материјали кои имаат "регенерирачка" површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Подлога за сечење Atractive 450x600mm (A2)

  890 ден
  Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…
 • Подлога за сечење Atractive 600x900mm (A1)

  1,490 ден
  Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина. Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција. Чисти и прецизни мрежни линии. Рамната површина овозможува пишување…