Slide ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ Воспоставувајќи ја идеалната рамнотежа на перформансите и преносливоста, семејството на лаптопи „Satellite Pro“ се совршен избор за вашиот бизнис. Со фокус на подвижност, продолжено траење на батеријата и моќни карактеристики, ова семејство на лаптопи е изградено за паметни буџети и подготвено да се справи со секоја задача за мобилен компјутер. Штити од: БАКТЕРИИ Дознај повеќе АЛЕРГИИ ВИРУСИ МУВЛА ПРАШИНА ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ! Slide BP-50C26 * Сет тонери и инсталација вклучено во цената

Дознај повеќе Print, Copy, Scan, Fax, File

Pages per minute: 26 B/W 26 Colour

Paper capacity: Std 650 Max 6,300 sheets

Seamless integration and connection to cloud based business process applications

Hardware and solutions platform that supports the hybrid working environment

Built-in Microsoft® Teams connector strengthens collaboration by enabling direct and secure access for printing to or scanning from your Microsoft® Teams channels

Industry leading system and data protection features including BIOS based security, anti-malware (optional) and standard Trusted Platform Module ensure that confidential data is kept secure

Interact with the MFP directly from your mobile device via WiFi, AirPrint, Bluetooth, NFC and QR Code
Slide Slide Slide Развиени за мали бизниси и почетни компании кои сакаат да ја прошират својата понуда на производи во секторот за промотивни добра. ПОВЕЌЕ СУБЛИМАЦИСКИ ПРИНТЕР
А4
25 years Koni Copy

Нови производи!

SHARP MX-3061 (Colour)Ново!
-63%

SHARP MX-3061 (Colour)

Original price was: 186,000 ден.Current price is: 69,000 ден.
SHARP MX-3051 (Colour)Ново!
-62%

SHARP MX-3051 (Colour)

Original price was: 178,000 ден.Current price is: 68,000 ден.
SHARP MX-2651 (Colour)Ново!
-64%

SHARP MX-2651 (Colour)

Original price was: 178,000 ден.Current price is: 64,000 ден.

ЗАШТИТЕТЕ ГО ВАШИОТ УРЕД ОД ПРЕНАПОНИ И СТРУЈНИ УДАРИ ПРЕКУ МРЕЖА

Online Casino Stars

Канц. Опрема

КУПУВАЊЕТО

Е ЛЕСНО И ЕДНОСТАВНО