За да направите нарачка не е задолжително креирање на профил. Плаќањето се врши директно, со платежна картичка или при превземање на нарачката. Доколку не успеете да направите онлајн нарачка, можете слободно да не контактирате на (02) 30 61 508 или 070 311 897. За да направите онлајн нарачка, ова се чекорите:

Чекор 1: Изберете производ кој сакате да го нарачате. Доколку производот има опции (боја, големина, модел…) прво одбирате опција а потоа кликате „ВО КОШНИЧКА“, доколку сакате да додадете уште производи, ги наоѓате и на истиот начин ги додавате во кошничката. Потоа одите на „КОШНИЧКА“  и потоа кликате на „НАРАЧАЈ“.

Чекор 2: Во полето „Испорака“ кај што се наведени опциите, избирате како сакате да биде испорачана нарачката и кликате на „НАРАЧАЈ“.

Чекор 3: Внесувате податоци за достава на нарачката. Доколку сакате да имате број на нарачка, датум и слично, внесете e-mail адреса. На крај потребно е да селектирате дека се согласувате со „условите за користење“ на koni-copy.com.mk и да кликнете на „НАРАЧАЈ“.

Очекувајте ја нарачката за 2-3 дена да стаса. Доколку имате селектирано дека нарачката ќе ја превземете лично, од просториите на Кони Копи, ве очекуваме секој работен ден од 08:30 до 16:30 часот.

Доколку имате проблеми при нарачка, контактирајте не слобдно.