Кони Копи ДОО ви нуди мултифункциски уреди од познати светски брендови како и компатибилни и оригинални тонери и репро материјали за истите. Располагаме со стручен тим, кој ви стои на располагање за сервис на било кој ласерски принтер / копир.
Доколку имате потреба од дефектација, интервенција или сл. контактирајте не на (02) 30 61 508 или 070 311 897.

 

За да пребарате и превземете драјвер за SHARP уред кликнете ОВДЕ.

 

Доколку имате потреба од инсталација на драјвер за принтер или скенер (најчесто поради преинсталација на компјутер), таа услуга можеме да ја извршиме и преку TeamViewer или AnyDesk за што се наплаќа 900 ден. + 18%ДДВ за работен час.