-17%
in stock

Ротирачка подлога за сечење KW trio 350x350mm

1,137 ден 940 ден

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина.
Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција.
Чисти и прецизни мрежни линии.
Рамната површина овозможува пишување и сечење.