НА ЛАГЕР

Подлога за сечење Atractive 450x600mm (A2)

990 ден

Бренд: ATTRACTIVE

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина.
Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција.
Чисти и прецизни мрежни линии.
Рамната површина овозможува пишување и сечење.

x