in stock

НАЕМ на Принтер BROTHER HL-L6250dn (нов уред)

500 ден

Основни Карактеристики:

  1. Брзина 46 стр/мин
  2.  Дуплекс
  3.  Мрежа
  4.  Месечен наем
  5.  Секоја копија 0,4 ден.
  6.  Минимум 36 месеци
  7.  Вклучено се освен хартија
  8.  По истекот на договорот може да го задржите уредот
  9.  Цените се без ддв.