in stock

НАЕМ НА КОЛОР МФУ SHARP MX-C300W

1,390 ден

Основни Карактеристики:

 1. Принт/Копи/Скен/Факс до А4
 2. Брзина 30 стр/мин Колор и Ц/Б
 3. Дуплекс
 4. АДФ
 5. Мрежа LAN/WiFI
 6. Месечен наем
 7. Цена на отисок 0,4 ден. за Ц/Б и 4 ден. за Колор
 8. Минимум 36 месеци
 9. Вклучено се освен хартија
 10. По истекот на договорот може да го задржите апаратот
 11. Цените се без ддв.