Ова е класична емајлирана чаша со традиционални техники. 10oz со емајл слој за печатење на сублимација. Чашата има метален раб за пиење на совршени голтки од вашето кафе или омилени пијалоци. Лесна и едноставна за миење. Покрај тоа, таа е идеална за дома, кампување, излети или забави и совршен подарок.