-5%

Рачна машина за бигување [KSL 320]

– рaчна машина за бигување
– максимална должина на биговање: 320 мм
– макс.дебелина на хартијата за биговање: 400 гр./м2
– ширина на биг: 1 ; 1,5 мм.
– димензии: 525 х 375 х 120 мм
– тежина: 8,00 кг. нето
Производител: Cyklos – Чешка.

21,100.00 ден 19,990.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре