Showing all 8 results

Електрична хефталка KW-Trio 5690 (до 20 листа)

4,740.00 ден

Рачна хефталка KW-Trio 5000 (до 210 листа)

6,053.00 ден

Рачна хефталка KW-Trio 5003 (до 210 листа)

2,365.00 ден

Рачна хефталка KW-Trio 5012 (до 60 листа)

1,156.00 ден

Рачна хефталка KW-Trio 50SCN (до 100 листа)

1,155.00 ден

Рачна хефталка KW-Trio 50SE (до 100 листа)

1,332.00 ден

Рачна хефталка за длабоко хефтање KW-Trio 5900 (до 20 листа)

556.00 ден
Оди најгоре