НА ЛАГЕР

UV ламба за убивање на комарци

1,120 ден

Бренд: ATTRACTIVE

Ламба за убивање на комарци со напредна UV ламба, се полни, мала, модерен дизајн.

 

Димензии на уредот: 122x122x189mm

Номинална моќност: 3W

Номинален напон: DC5V

НА ЛАГЕР

x