НА ЛАГЕР

Термо фолија за фиксирање

14 ден

Бренд: BESTSUB

Item Name: Shrink Film190*125mm)
Item No.:RSMW125-4
Size: 125mm wide, 190mm long
Weight: 206g/pack

*има голем коефициент на собирање и може да се користи за разни производи со правилна и неправилна форма кои влегуваат во дијаметар

Детали

x