НА ЛАГЕР

HOBOT-298 бел

26,405 ден

Бренд: HOBOT

Автоматски ултразвучен спреј за вода.
Наменето за стакло со секоја дебелина
AI технологија S2.1
Брзина на чистење : 2,4 мин / метар2
3 вида режими за автоматско работење за чистење на целиот прозорец
Застанува автоматски по завршувањето на чистењето.
Вграден UPS (непрекинат електроенергетски систем)
Се применува на прозорците без рамка (ласерскиот сензор открива рабови на прозорците)
Контролен алгоритам против паѓање
Автоматски открива рабови на прозорецот
Крпа од микрофибер
Безбедносно јаже со висока јачина (цврстина на истегнување 150Kgf) и брава
Далечински управувач

Карактеристика и спецификација
Леплив тип вакуум, квадрат
Тежина 1280гр
Големина на уредот (LWH) 240x240x100 mm
Софтвер AI технологија S2.1
Автоматско прскање со вода
Заменлив резервоар за вода 40 ml
Ултразвучен тип на млазница, 108 Khz (Кило Херц)
Големина на честички на вода 15 μm (Миркометар)
Стакло детергент 250 мл
Режими за автоматско чистење 3 режими
Бучава / dB 64 dB @ 1 m
Сила на вшмукување 6,0 кг
Изводлива големина на прозорецот> 40х40 см
Опсег на моќност 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Потрошувачка на енергија 72 W
Чистење крпа Микро-влакна
Безбедносно јаже (150 кгф)
Вградена батерија Li-Po 20 мин

Детали

HOBOT-298 не само што има AI технологија што може да пресметува патеки, може автоматски да ги открие рабовите на прозорците со едно копче, без напор ги чисти прозорците, но исто така нуди иновативно решение за автоматско прскање вода или раствор на прозорецот HOBOT на површините на прозорецот додека роботот работи.

Патентираниот ултразвучен дизајн може да претвори вода или детергент во густа магла од 15 микрони за полирање на прозорците без да остави траги. Покрај тоа, ткаенината со микрофибер е лесна за замена, не само што привлекува нечистотија во влакната, туку и апсорбира вода за да обезбеди завршница без нечистотија.

Роботот може да се контролира со далечински управувач и апликација преку Bluetooth.

Содржина на пакетот: робот, адаптер, продолжен кабел, комплет од 3 крпа, 1 раствор на прозорец, далечински управувач, 2 батерии за далечинско управување.

Ознака:
x