Ново!
НА ЛАГЕР

Пенкала сет 24 бои

1,646 ден

Бренд: Silhouette

Конвертирајте ја машината Silhouette во алат за скицирање / цртање со пенкала за скицирање. Користете ги пенкалата за да креирате детални дизајни на различни површини на материјали или да додадете рачно подготвен изглед на вашите проекти.

Содржи:

24 различни пенкала
Основи: црвена, портокалова, жолта, зелена, сина, виолетова, розова, црна
Сјај: блескаво црна, светкава зелена, сјајна аква, сјајна розова
Металик: бронза, злато, сребро, бакар
Неонски: неонско сино, неонско портокалово, неонско розево, неонско зелено
Природни: кафеава, јаглен, темно кафеава, бела

За употерба кај:

  • Silhouette Portrait
  • Silhouette Portrait 2
  • Silhouette Portrait 3
  • Silhouette Cameo (original)
  • Silhouette Cameo 2
  • Silhouette Cameo 3
  • Silhouette Cameo 4 (with tool adapter)
  • Silhouette Curio

Детали

Вид на пенкало: Rollerball
Големина на врв: ширина 0,5 мм

x