НА ЛАГЕР

HOBOT 268

19,732 ден

Бренд: HOBOT

Карактеристики на производот
Наменето за стакло со секoja дебелина
AI технологија S1.0
Брзина на чистење : 2,4 мин / метар2
3 вида режими за автоматско работење за чистење на целиот прозорец
Застанува автоматски по завршувањето на чистењето.
Вграден UPS-от (непрекинат електроенергетски систем)
Се применува на прозорците без рамка (ласерскиот сензор открива рабови на прозорците)
Контролен алгоритам против паѓање
Автоматски открива рабови на прозорецот
Крпа од микрофибер
Безбедносно јаже со висока јачина (цврстина на истегнување 150Kgf) и брава
Далечински управувач
Потрошувачка на енергија : 72W
Влезен напон : 100 ~ 240VAC, 50 ~ 60Hz
Тежина : 1200гр

Детали

Силен вакуум го прави HOBOT-268 да застане на површината на стаклото … во меѓувреме, тој ја цица прашината и ги отстранува нечистотиите. Покрај тоа, крпатa за чистење сo микро-влакна може да избрише делумна прашина од стаклото.
Ласерскиот сензор се користи за мерење на растојанието и висината, кои овозможуваат мерење на прецизно растојание додека роботот слободно работи на прозорци без рамка.

HOBOT-268 користи центрифугална пумпа со голем волумен, која не го намалува својот притисок лесно дури и ако има мало истекување; може да се движи добро на различни површини.

Прозорец со филм
Безбедна фолија
Обложено стакло
Стакло за рефлексија
Гравирано стакло / грубо стакло
Плочки

Ефикасни движења
На HOBOT-268 се прикачени две газни гасеници кои брзо се движат со брзина од 12 см во секунда. Поточно, роботот чисти еден квадратен метар за 2,4 минути.

Авто-прилагодливата пневматска подлога автоматски ја контролира движечката сила и ја одржува силата помеѓу газните гасеници и крпата за чистење пропорционално, така што екстремно валканата стаклена површина не ја прекинува задачата на HOBOT-268 за чистење на целиот прозорец и го прави лизгав.

Ознака:
x