Ново!
НА ЛАГЕР

Фолија за тетоважи бела 21.5x28cm x2 листа

698 ден

Бренд: Silhouette

Направете привремени тетоважи со нашата хартија за привремена тетоважа. Привремените тетоважи лесно се нанесуваат со вода, обично траат ден или два, а може да се отстранат со крпа и топла вода.

 

Детали

x