Ново!
НА ЛАГЕР

Електростатска подлога за CAMEO 5 – црна

9,826 ден

Додатокот за електростатска подлога за Cameo 5 го прави ставањето и вадењето на материјалите почисто и полесно од кога било досега. Подлогата поцврсто ги држи на вашите нежни материјали без да се оштетат додека ги отстранувате од подлогата.

Електростатската подлога има електрично спроводлива мрежа која создава статички електрицитет за да ги држи материјалите на место за време на сечењето. Бидејќи материјалот може да се држи без подлога за лепило, сега е можно да се сечат материјалите без да се оштетат при отстранувањето. Дополнително, при вадењето на исечениот проект, нема кинење или виткање, а чистењето е лесно.

Детали

x