НА ЛАГЕР

Brother QL700 – Label Printer

6,790 ден

Бренд: BROTHER
  • Голема брзина на печатење, до 93 етикети во минута.
  • Автоматско отсекување.
  • Поврзете се и печатете налепници без инсталација на софтвер или драјвер.
  • Резолуција од 300 x 600 dpi.

Детали

Box Contents:
USB Cable, CD-ROM, Starter Rolls (address labels: 29 x 90 mm – Pack
of 100, 1 x Continuous Labels 62 mm x 8 m (QL700ZG1)

Брошура: QL700 brochure