Slide ПРЕНОСНИ КОМПЈУТЕРИ Воспоставувајќи ја идеалната рамнотежа на перформансите и преносливоста, семејството на лаптопи „Satellite Pro“ се совршен избор за вашиот бизнис. Со фокус на подвижност, продолжено траење на батеријата и моќни карактеристики, ова семејство на лаптопи е изградено за паметни буџети и подготвено да се справи со секоја задача за мобилен компјутер. Штити од: БАКТЕРИИ Дознај повеќе АЛЕРГИИ ВИРУСИ МУВЛА ПРАШИНА ДИШЕТЕ ЧИСТ ВОЗДУХ! Slide MX-3050N * Сет тонери (BK20K/C,M,Y 12K) и инсталација вклучено во цената

** Гратис финишер со хефталица (до 5 листа може да хефта и без хефтиглички) и постоље
Дознај повеќе Engine speed Colour and B/W ppm (A4) 30

Engine speed Colour and B/W ppm (A3) 16

Paper size: Min.-Max. A5 – SRA3

Paper weight (g/m2) 60 – 300

Paper capacity:Std (sheets) 650

Paper capacity: Max. (sheets) 6300

Memory general min/max (MB) 5120

Harddisk STD ; Harddisk capacity (GB) 250

Duplex STD

Power requirements – rated local AC voltage (Hz) 200 – 240V, 50/60Hz

Slide Slide Slide Развиени за мали бизниси и почетни компании кои сакаат да ја прошират својата понуда на производи во секторот за промотивни добра. ПОВЕЌЕ СУБЛИМАЦИСКИ ПРИНТЕР
А4