• Цените на производите се изразени во денари со вкалкулиран ДДВ.
  • Цените, условите за користење и политиката за приватност се предмет на промена без претходна најава.
  • Лагерот на производите се регулира после еден ден од програмската промена па доколку некој производ го нема на лагер а имате направено нарачка, дополнително ќе бидете контактирани.

Следете не на Facebook