Out Stock
Out stock

Нож за хартија FN-4305

54,952 ден

ЧИСТЕЊЕ ПРЕД НОВА ПОРАЧКА – КОЛИЧИНИ ОГРАНИЧЕНИ

Должина на сечење: до 430 мм
Капацитет на сечење: до 500 листа 80 гр./м2
Максимална длабочина: 430 мм
Минимална длабочина: 50 мм
Точност : 0,1 мм
Притискање на хартията: рачно притискање
Дополнителни информации: оптичка помошна линија
квадратна метална подлога
постоље
Бренд: Attractive

НЕМА ЛАГЕР!