-15%

вазна пескарено стакло

Item Name: Glass Vase ( Frosted )
Item No.: BHP02
Packing: 48pcs/ctn
Weight: 17.3kg/ctn
Dimension: 510*350*540mm

461.00 ден 392.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре