Нема лагер!

SUZUKA

Автоматско надополнување – кога батеријата на правосмукалката е речиси празна роботот автоматски оди до станицата за полнење.
Функција “Виртуелен ѕид” – формира невидлив ѕид преку кој роботот не може да поминува. Се користи за ограничување на областа на чистење, ако не сакате роботот да се доближува до одредени редмети.
Функција “Распоред” – правосмукалката располага со функција за местење на неделен распоред, преку кој можете да го поставите денот и часот од седмицата во кој таа ке се вклучи. На овој начин роботот ке се активира во време погодно за вас дури и ако не сте дома.
Систем против паѓање – Систем од вградени сензори кои заштитуваат од паѓање по скали и други висини
• Открива нечистотии -Преку неа правосмукалката препознава место со посилни нечистотии и посветува повеќе време и користи поголема индукција на моќ за да ги исчисти целосно
• Поставување на време -Според тоа можете да го поставите роботот да работи само одредено време
• НЕРА (ХЕРА) филтер -помага за квалитетно чистење на вашиот дом или канцеларија задржува микроскопски честички, бактерии и алергени и на тој начин обезбедува повеќе чист и здрав воздух.
• Далечински управувач -Ви овозможува чистење на далечина и извршување на акции да го стартувате роботот, да го запрете, да го наведете во одредена насока, да го промените режимот на чистење, да го вратите на станицата и друго.

20,984.00 ден 17,684.00 ден

Out of stock

Време на работа 90-150 мин, автоматско надополнување, 2 странични + V облик главна четка, Виртуелен ѕид, сув и влажен моп, НЕРА филтер, далечински управувач

Моделот SUZUKA е царица на чистењето. Неговиот систем за собирање на отпадот е идеална комбинација меѓу моќен вакум, подолги странични четки, V облик на ротирачка четка и можност за користење на сув или мокар моп преку резервоар за вода. Тој има долг режим на работа за да го исчисти домот до сјај, а освен тоа може да премине пречки од 1,5 см.Поседува функција “Виртуелен ѕид”,”Распоред”,”Откривање на нечистотии”. Со силна доза на моќност погоден е за мазни површини, теписи.Совладува благи угорници и ребра. Идеално собира отпад, парчиња хартија,прашина, песок, мали зрна,коса.Погодна при собирање на влакна од миленици.Незаменлив помошник за возрасни и трудници.

Време за работа Мокар моп – околу 1,5 часа

Сув моп – околу 2,5 часа

Време на полнење Околу 4 часа
Батерија Li-ion / 14.6V 2150 mAH
Бучност 45-55 db
Капацитет на контејнер за ѓубре 0,5л + 0,18л сад за вода
Систем против паѓање ДА
Режими на чистење 4 начини на чистење

–          Автоматски –претставува комбинација од сите останати режими

–          Дамки           -обезбедува незапирливо чистење со зголемен радиус, се користи при концентрација на ѓубре на едно место

–          Рабови          -обезбедува движење по рабови(ѕидови)

–          Z                     -движење во Цик цак правец или змија

Систем за чистење 2 различни насоки на ротирачките продолжени четки

+ главна V облик ротирачка четка

+ Вакум за вшмукување на отпад

+ сув/влажен моп

Автоматско надополнување ДА
НЕРА(ХЕПА) филтер ДА (3-степен)
Подесување на време ДА(2 можности – циклус од 20 мин или работа до празнење на батеријата)
Далечински ДА
Дополнителни функции –          Функција “Виртуелен ѕид”

–          Функција “Распоред”

–          Функција “Сув/Влажен моп”

·         Сув моп – со специјални анти-статичка крпа се собира дури и најситната прашина од подот

·         Влажен моп – преку течноста во садот за вода просторијата се чисти до сјај

–          Функција “Откривање на нечистотии”

–          Површина на чистење со едно полнење

Суво до 150м2, влажно до 100м2

–          Можност да преминува преку пречки до 1,5 см и да работи под агол до 25 степени

–          Звучни сигнали за грешка

Големина Кутија – 53 x 43 x 18 см

Правосмукалка – 35 x 35 x 9,8 см

Тежина 4,7 кг (со кутија), правосмукалка 2,75 кг

*Димензиите на роботот го посочуваат дијаметарот и висината од подот до највисокиот дел на правосмукалката

Комплетот вклучува

-роботска правосмукалка

-станица за полнење

-виртуелен ѕид

-2+2 парчиња странични четки

-главна четка

-1+1 ХЕПА филтер

-1 главен филтер

-1 универзален моп

-четка за чистење

-сад за вода

-далечински управувач

* Поради присуство на сензори за скали.роботот не работи на некои темни подови – како црни теписи,темни плочки и други темни површини

* Можно е роботот да не работи долго врз некои густи или дебели теписи,килими со долги реси,трска и други

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре