-18%Топ цена!

SHARP AR-5516 (со поминати 153000 копии)

Бројчаник: 150000

Машината е во одлична состојба и е спремна за работа, не е репарирана.

*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.

16,400.00 ден 13,500.00 ден

Copier/Printer/Scanner
Max. Original Size: A3 (11″×17″)
Warm-up Time: 45 seconds
Resolution: 600×600 dpi
Interfaces: USB 2.0
Copy/Print Speed: 16 ppm (black A4), 9 ppm (black A3)

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре