(SBBH45) Фото камен, круг (15cm)

Item Name: Small Round Stone(15cm)
Item No.: SBBH45
Packing: 40pcs/ctn with box
Dimension: 340*285*340mm
Weight: 15.8kg

222.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре