Нема лагер!

(SBBH08) Фото камен (20х20cm)

Item Name: Small Left Contour Shaped Stone(20*20cm)

Item No.: SBBH08

Packing: 20pcs/ctn with box

Dimension: 440*390*230mm

Weight: 24kg

Size: 20*20cm

232.00 ден

Out of stock

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Back to Top