-17%

Ротирачка подлога за сечење KW trio 350x350mm

Иновативни материјали кои имаат “регенерирачка” површина.
Реверзибилна и трајна три-слојна конструкција.
Чисти и прецизни мрежни линии.
Рамната површина овозможува пишување и сечење.

1,137.00 ден 940.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре