Нема лагер!

RICOH SG 3110DN Пакет за сублимација

+ 1 сет сублимациски инкови од по 500 ml.  (B/C/M/Y)
+ 1 сет саморесетирачки кертриџи
+ 10 листови сублимациска хартија
+ 1 термостабилен селотејп
+ Профил за драјвер за Corel и Photoshop

27,489.00 ден 24,990.00 ден

Out of stock

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Back to Top