Нема лагер!

(P8H-02) Чинија 7.5″

Item Name: 7.5″ Rim Plates (Green strawberry)
Item No.: P8H-02
Material: Ceramic with DESIGN rim
Available Style: Green Design
Packing: 36pcs/Carton
Dimension: 450*250*240mm
Weight: 14kg
Size: 7.5 inch

197.00 ден

Out of stock

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре