-10%

MELODY C

Автоматско надополнување -кога батеријата на правосмукалката е речиси празна роботот автоматски оди до станицата за полнење.

24 часовен одложен систем -ви овозможува да продолжите со чистење по одредено време(до 24h).

Систем против паѓање -Систем од вградени сензори кои заштитуваат од паѓање по скали и други висини.

Открива нечистотии -Преку неа правосмукалката препознава место со посилни нечистотии и посветува повеќе време и користи поголема индукција на моќ за да ги исчисти целосно.

Поставување на време -Според тоа можете да го поставите роботот да работи само одредено време.

НЕРА (ХЕРА) филтер -помага за квалитетно чистење на вашиот дом или канцеларија задржува микроскопски честички, бактерии и алергени и на тој начин обезбедува повеќе чист и здрав воздух.

Далечински управувач -Ви овозможува чистење на далечина и извршување на акции да го стартувате роботот, да го запрете, да го наведете во одредена насока, да го промените режимот на чистење, да го вратите на станицата и друго.

16,406.00 ден 14,765.00 ден

Време на работа 70-120 мин, Wi-Fi контрола, автоматско надополнување, 2 странични четки, сув и влажен моп, НЕРА филтер, далечински управуввач

Роботот MELODY C располага со Wi-Fi контрола, за да можете да го управувате, каде и да се наоѓате преку интернет конекција. Покрај тоа поседува HEPA филтер, тенок дизајн, моќна батерија, суво и влажно чистење, функција “Автоматско надополнување”, 24-часовен одложен старт и далечински управувач. Со силна доза моќност погодна за мазни површини, теписи.Совладува благ наклон и ребра. Идеално собира отпад, парчиња хартија,прашина, песок, мали зрна,коса.Погодна при собирање на влакна од миленици.Незаменлив помошник за возрасни и трудници.

Време за работа Околу 70-120 мин
Време на полнење Околу 4-6 часа
Батерија Li battery, 3000 mAH
Бучност 55-70 db
Капацитет на контејнер за ѓубре 0,5л + 0,28л сад за вода
Систем против паѓање ДА
Режими на чистење 3 начини на чистење

–          Автоматски –претставува комбинација од сите останати режими

–          Дамки           -обезбедува незапирливо чистење со зголемен радиус, се користи при концентрација на ѓубре на едно место

–          Рабови          -обезбедува движење по рабови(ѕидови)

Систем за чистење Ротирачки четки во 2 различни насоки

+ Вакум за вшмукување на отпад

+ сув/влажен моп

Автоматско надополнување ДА
НЕРА(ХЕПА) филтер ДА
Подесување на време ДА(2 можности – циклус од 20 мин или работа до празнење на батеријата)
Далечински ДА
Дополнителни функции –          Wi-Fi  контрола – можете да управувате со вашиот робот каде и да се наоѓате преку интернет конекција

–          Суво и влажно чистење

–          Функција “Откривање на нечистотии” – две нивоа на индукција на моќност(патент) кои се вклучуваат преку далечинскиот или автоматски во зависност од степенот на нечистотија(патент)

–          24 – часовен тајмер за одложен старт

–          Приказ на ниво на батерија на екранот

–          Функција аларм – звучно предупредување ако роботот не успеал да ги надмине опасностите

Големина Кутија – 46 x 36 x 9 см

Правосмукалка – 30 x 30 x 6,7 см

Тежина 3 кг (со кутија), правосмукалка 2 кг

*Димензиите на роботот го посочуваат дијаметарот и висината од подот до највисокиот дел на правосмукалката

Комплетот вклучува

  • роботска правосмукалка
  • станица за полнење
  • 2+2 парчиња странични четки
  • 1 парче ХЕПА филтер
  • далечински управувач

* Поради присуство на сензори за скали.роботот не работи на некои темни подови – како црни теписи, темни плочки и други темни површини.

* Можно е роботот да не работи долго врз некои густи или дебели теписи, килими со долги реси, трска и други.

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре