Нема лагер!

MELODY 007

• Автоматско надополнување -кога батеријата на правосмукалката е речиси празна роботот автоматски оди до станицата за полнење
• Одложен старт -Ви овозможува да продолжите со чистењето по одредено време
• Систем против паѓање -Систем од вградени сензори кои заштитуваат од паѓање по скали и други висини
• Открива нечистотии -Преку неа правосмукалката препознава место со посилни нечистотии и посветува повеќе време и користи поголема индукција на моќ за да ги исчисти целосно
• Поставување на време -Според тоа можете да го поставите роботот да работи само одредено време
• НЕРА (ХЕРА) филтер -помага за квалитетно чистење на вашиот дом или канцеларија задржува микроскопски честички, бактерии и алергени и на тој начин обезбедува повеќе чист и здрав воздух.
• Далечински управувач -Ви овозможува чистење на далечина и извршување на акции да го стартувате роботот, да го запрете, да го наведете во одредена насока, да го промените режимот на чистење, да го вратите на станицата и друго.

29,187.00 ден 26,268.00 ден

Out of stock

Време на работа 70-120 мин,Wi-Fi, автоматско надополнување, 2 странични четки, сув и влажен моп, НЕРА филтер, далечински управувач

Моделот Melody 007 е вистински таен агент. Располага со камера која се движи со 360 степени, со можност за ноќно гледање, звук, видео снимање. Овој модел има и Wi-Fi за да може да го управувате преку интернет конекција, каде и да се наоѓате. Melody 007 поседува моќна батерија, суво и влажно чистење и одложен старт.

Со силна доза на моќност погоден е за мазни површини, теписи.Совладува благи угорници и ребра. Идеално собира отпад, парчиња хартија,прашина, песок, мали зрна,коса.Погодна при собирање на влакна од миленици.Незаменлив помошник за возрасни и трудници.

Време за работа 70-120 мин
Време на полнење Околу 4-6 часа
Батерија Li-ion 4000 mAH
Бучност 55-70 db
Капацитет на контејнер за ѓубре 0,5л + 0,28л сад за вода
Систем против паѓање ДА
Режими на чистење 3 начини на чистење

–          Автоматски –претставува комбинација од сите останати режими

–          Дамки           -обезбедува незапирливо чистење со зголемен радиус, се користи при концентрација на ѓубре на едно место

–          Рабови          -обезбедува движење по рабови(ѕидови)

Систем за чистење 2 различни насоки на ротирачките продолжени четки

+ Вакум за вшмукување на отпад

+ сув/влажен моп

Автоматско надополнување ДА
НЕРА(ХЕПА) филтер ДА
Подесување на време ДА(2 можности – циклус од 20 мин или работа до празнење на батеријата)
Далечински ДА
Дополнителни функции –          Wi-Fi контрола – можете да управувате со вашиот робот каде и да се наоѓате преку интернет конекција

–          Камера – ротација од 360 степени(со вртење на самата правосмукалка), ноќно снимање(на околу 1 м), звук, снимање.

–          Суво и влажно чистење

–          Функција “Откривање на нечистотии” – две нивоа на на индукција на моќност (патент), кои се вклучуваат преку далечинскиот или автоматски во зависност од степенот на нечистотии (патент).

–          Тајмер за одложен старт

–          Приказ на ниво на батеријата на екранот

–          Звучни сигнали за грешка

Големина Кутија – 46 x 36 x 9 см

Правосмукалка – 30 x 30 x 6,7 см

Тежина 4 кг (со кутија), правосмукалка 3 кг

*Димензиите на роботот го посочуваат дијаметарот и висината од подот до највисокиот дел на правосмукалката

Комплетот вклучува

-роботска правосмукалка

-станица за полнење

-2+2 парчиња странични четки

-ХЕПА филтер

-далечински управувач

* Поради присуство на сензори за скали.роботот не работи на некои темни подови – како црни теписи,темни плочки и други темни површини

* Можно е роботот да не работи долго врз некои густи или дебели теписи,килими со долги реси,трска и други

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре