-24%

Ламинатор во ролна

♦ Топло и ладно ламинирање
♦ Еднострано или двострано
♦ Автоматски компјутерски контроли
♦ Лесно за употребување
♦ Тивко работење

20,840.00 ден 15,810.00 ден

The Rongda V350 е ламинатор кој лесно се употребува и е исклучително тивок.
Со прецизна контрола на температурата е обезбедено висококвалитетно ламинирање.
V350 е економична машина за ламинирање.
Карактеристики:

Модел V350
Брзина на ламинирање 1.1m/min
Максимана ширина на ламинирање 350m
Максимална температура на ламинирање 180°C
Големина 530×210×220mm
Тежина 7Kg

Дополнителни информации

подарок

2 ролни сјана фолија

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре