Нема лагер!

(JTSB-S) Дигитална преса за 2 чаши

Димензија: 445 х 355 х 400 mm

Тежина: 5.8 kg

Шифра: JTSB-S

10,523.00 ден 9,471.00 ден

Out of stock

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре