(JTPJB5) Грејач за комбо преса за лате шољи 12oz

Item Name: Silicon Mug Wrap II(JTSB05V)

Item No.: JTPJB5

Weight: 1kg

Dimension: φ9*H9.8cm for 12oz Cone-Shaped Latte Mug

Use on SB05V

4,009.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре