(COT5) Плочка керамичка елипса 12.7×8.6 cm

Item Name: 5″ x 3.4″ Oval Tile
Item No: COT5
Packing: 80pcs/Carton
Dimension: 300*210*160mm
Weight: 9.5kg

173.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре