(COT4) Плочка керамичка елипса 10×7.4 cm

Item Name: 4″ x 2.9″ Oval Tile
Item No: COT4
Packing: 160pcs/Carton
Dimension: 300*210*160mm
Weight: 14.5kg

143.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре