-10%Топ цена!

Brother HL-6250DN + 24.000 копии гратис!

Карактеристики:

-46 принтови во минута

-дуплекс принтање

-опција за мрежно поврзување

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање од USB

-Касета со капацитет од 520 листа

-вградена меморија 256MB

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,576.00 ден. со ДДВ за 12.000 копии


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
*24.000 копии ГРАТИС!!!

17,990.00 ден 16,191.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Back to Top