Топ цена!

Brother DCP-L6600DW

Карактеристики:

-46 копии/принтови во минута

-50 скенови во минута дуплекс

-дуплекс копирање/принтање

-опција за мрежно поврзување и вградено WI-FI

-принт резолуција до 1200x1200dpi

-директно принтање/скенирање од USB

-вградена меморија 512MB

-екран осетлив на допир

-опција за принтање и скенирање преку телефон

-вграден NFC читач и опција зa сигурносна идентификација на корисникот

-исплатлив тонер за понатамошна употреба, 1 тонер = 1,576.00 ден. со ДДВ за 12.000 копии


*Цената е со вкалкулиран ДДВ 5%.
*Овој уред не содржи кабел за поврзување со компјутер.
**Гратис тонер за 12.000 копии (покрај тој што е во кутијата)

32,120.00 ден

Цените на производите се изразени со вкалкулиран ДДВ. | Цените на производите се изразени во денари.
Оди најгоре