Showing all 27 results

(3555) Скалпел

76.00 ден

(3563) Скалпел

112.00 ден

(JBTR310) Тример А3

1,245.00 ден

(3016) Тример KW-Trio А4, до 330 мм., до 7 листа

1,556.00 ден

(3020) Тример KW-Trio А2, до 670 мм., до 12 листа

6,056.00 ден

Тример KW-Trio 3022 А0, до 1300 мм., до 7 листа

15,058.00 ден

(13034) Тример KW-Trio А4, до 318 мм., до 10 листа

1,444.00 ден

(3216) Тример KW-Trio А3, до 330 мм., до 7 листа

2,078.00 ден

(3023) Гилотина, KW-Trio, А4, до 310 mm., до 20 листа

3,997.00 ден

(3025) Гилотина А3 + (До 448мм)

5,069.00 ден

(13036) Гилотина А4 + (До 315мм)

3,228.00 ден

(13037) Гилотина А3 + (До 455мм)

3,610.00 ден

(13040) Гилотина, KW-Trio, до 360 мм., до 40 листа

9,229.00 ден

(13042) Гилотина, KW-Trio, до 460 мм., до 40 листа

11,692.00 ден

(13300) Гилотина А4

1,212.00 ден

(13400) Гилотина KW-Trio, до 343 мм., до 10 листа

2,028.00 ден

(13914) Гилотина, KW-Trio, до 440 мм., до 10 листа

3,100.00 ден

(13921) Гилотина KW-Trio, до 335 мм., до 10 листа

2,332.00 ден
Топ цена!

Нож за хартија FN-4305

54,952.00 ден

Art knife

164.00 ден
Нема лагер!

Комбинирана машинка за агли 6 во 1 KW-Trio 9521

7,334.00 ден

Нож за хартија FN-3203E

48,083.00 ден
Оди најгоре