-19%
-19%

Прочистувач на воздух KC-A60EUW (48 m²)

32,990 ден 26,800 ден
ВО КОШНИЧКА
-10%
-10%

Прочистувач на воздух KC-A50EUW (38 m²)

29,900 ден 26,990 ден
ВО КОШНИЧКА
-10%
-10%

Прочистувач на воздух KC-A40EUW (26 m²)

25,500 ден 22,990 ден
ВО КОШНИЧКА
-7%
-7%

Прочистувач на воздух KC-930EU-W (21 m²)

13,990 ден 12,990 ден
ВО КОШНИЧКА

ТЕСТОВИ И СЕРТИФИКАТИ