Промотивни летни цени на МФ уреди!

Со склучување на договор на 24 или 36 месеци, добивате МФ уред, при што Ваше е само да ставите хартија, останатото (тонер, сервис и одржување…) е Наша грижа.

Во зависност од уредот, секој месец имате вклучен број на копии, секоја наредна копија се наплаќа по 0.4 ден. + ддв од копија.

По истекот на договорот уред е во Ваша сопственост.

За дополнителни информации контактирајте не на (02) 30 61 508 или на e-mail info@koni-copy.com.mk